НОВИНИ с. Святопетрiвське

Планы по развитию села, обсуждение событий
Модератор
anymа
Сообщений: 10554
БХ 9Б
853 дня назад
и снова я с той же темой, будет кто-то? сможет?
скликати чергову ІХ сесiю VІІ скликання Святопетрiвської сiльської ради 14 червня о 14-00 годинi.
Модератор
Trinity-01
Сообщений: 4492
ТШ 8
339 дней назад
еще раз напоминаю - в 14 в сельраде сессия. нужно как можно большее количество жителей ПК!
потому что, как показала практика, всем депутатам села (и даже одному нашему(((( на жителей ПК наплевать, увы(
я допомагаю нашій Армії! а ти?
старожил
Виктор
Сообщений: 86
БХ 9Б
996 дней назад
как думаете, по времени это на долго?
а я то хочу подойти, но долго не смогу быть
Модератор
anymа
Сообщений: 10554
БХ 9Б
853 дня назад
Виктор:
как думаете, по времени это на долго?
пару часов точно, болтовни может быть много
старожил
Irisha
Сообщений: 4540
ТШ 4
1855 дней назад
Trinity-01:
и даже одному нашему(((( на жителей ПК наплевать, увы(
странно...
а в октябре кто-то был очень рад именно такому выбору )
Trinity-01:
отличный выбор, я бы тоже так проголосовала
вот здесь
Редактировалось: 1 раз (Последний: 14 июня 2016 в 20:01)
старожил
Andrey_BH_5V
Сообщений: 259
БХ 5В
2568 дней назад
Отже так:
Сессія закінчилась: "Прийняття ТОВ "УК"Комфорт-сервіс 2" виконавцем житлово-комунальних послуг по відповідним адресам БЕЗ зміни тарифу. На попереднє рішення голова наложив вето, тому що МИ змогли довести свою позицію щодо законності прийняття рішень.
До уваги наші вимоги, пропозиції (хоча і вислухали), - не взяли (хоча вислухали). Знов почався галас, спричинений іншими депутатами, що в черговий раз підтверджує кого підтримує місцева влада. Знову не заслухали голову комісії ЖКП, та я й мені дали сказати пару речень, висмикуючи з речень лише ті слова, які їм потрімні для спричинення галасу.
Але одне повідомлення я почув: ЩО вимоги, які ми піднімаємо це не є питанням до місцевої влади (в більшості випадків, -це земля приватної особи і ви є ... (залишаю для висновків людям) людьми, яким потрібно вирішувати самим усі питання). Вони, лише роблять так, щоб було добре (залишаю висновки за кожним, хто був присутнім)...

п.с. інтересно те, що представники ТОВ "УК "Комфорт-Сервіс" лише потягували посмішку. В мене немає документів, які б підтверджували причетність цих осіб до тієї чи іншої організації, та немає впевненості, що ми їх роботу оплачуємо в повному обсязі, або частково (вони знову ігнорують депутатські звернення)

від себе: щоб "дійшло" до місцевої ради, - нас потрібно бути ще більше. Вони ДУЖЕ жадають бачити як ми їх змінюємо.

Піднімалось ще питання, які стосуються в цілому села, як, наприклад, співробітництво з ЄБРР. Та коли це інтересно, можу розповісти.
Модератор
Ирина_И
Сообщений: 7801
БХ 1Б
1038 дней назад
Andrey_BH_5V:
Отже так:
не буду все цитировать...
впечатления, конечно, не очень от отношения к людям, в принципе(((
особенно кричавшие некоторые личности поразили - то, что им пофиг и вникать они не хотят, то я поняла по общему настрою. Но вот "трохи" хамское отношение некоторых ... именно хамское и на повышенных тонах...
ПК в целом для них в разрезе проблем людей абсолютно по боку. Т.е. - есть село и есть мы - ПКшные. Понаехавшие(((
Ну вот лично такие впечатления у меня.
старожил
Andrey_BH_5V
Сообщений: 259
БХ 5В
2568 дней назад
Або ми сидимо та нічого не робимо и тоді НІХТО не буде бачити перешкод (бо місцева влада відсторонилась від проблем людей), або не опускаємо руки та дійсно показуємо, що влада в країні - є народ.
старожил
Andrey_BH_5V
Сообщений: 259
БХ 5В
2568 дней назад
Котэ:
что то мне кажется, что мы в будущем большая часть электората в петровском, или я ошибаюсь? будем ли мы заинтересованы в такой "голове"?

к сожалению, они так не думают... и им все-равно в чем и как мы заинтересованы (пусть присутствующие на сессии меня поправят, если я не прав)
Модератор
anymа
Сообщений: 10554
БХ 9Б
853 дня назад
есть текущая проблема, которая обуславливает их смелость, как мне кажется - у нас мало кто прописан и они это знают.
а среди тех, кто прописан, не все считают нужным ходить на выборы и об этом тоже известно,
ну и третья - выбор на голову был невелик в этот раз. аж два
старожил
Irisha
Сообщений: 4540
ТШ 4
1855 дней назад
Котэ:
что то мне кажется, что мы в будущем большая часть электората в петровском, или я ошибаюсь?
нас, по-идее, на прошедших выборах должно было быть уже немало, а на выборы пришло аж по 45 человек с каждого округа, причем к бульвару Шевченко относилась еще воинская часть, т.е. из 45 проголосовавших из ПК было +/- половина
да и вроде бы как все было чисто и прозоро, но по всем сельским округам прошли все старые депутаты, так же, как и в районный совет
точно так же, как на голову - -когда ходили к народу раздавали приглашения, очень многие говорили, что они не за Овсиенко, а в результате головой остался Овсиенко...
Редактировалось: 2 раза (Последний: 14 июня 2016 в 23:03)
старожил
Olena
Сообщений: 305
ЛУ 8
1531 день назад
Andrey_BH_5V:
Піднімалось ще питання, які стосуються в цілому села, як, наприклад, співробітництво з ЄБРР. Та коли це інтересно, можу розповісти.
Еще бы! Конечно интересно!
бывалый
Оптимист
Сообщений: 14
ЛУ 8
2208 дней назад
Андрей ,а почему вы не рассказываете ,что не явились для обсуждения на заседания вашей комиссии? где Вас прождали целый час!!
от Вас только пиар на форуме и никакого конструктива!
Мое мнение:есть проблема-ее надо решать ,а дешевый пиар не о чем!!!
старожил
SeregaБХ3
Сообщений: 303
БХ 3
1428 дней назад
Вот и "троли" появились ))
бывалый
6head
Сообщений: 35
Тепличная 38
2622 дня назад
anymа, Аня, як добре, коли є знайомі неупереджені люди. Дружина стільки розповідала про сесію сільради, що мені вже стало цікаво розібратися - та чого ж таки хочуть мешканці ПК? І що для цього вони роблять? Бо поки крім піар-фонтану я тут нічогісінько не второпав...
Слава Україні!
Посетитель
martusy
Сообщений: 9
2577 дней назад
Пропоную не звертати увагу на тролів, але враження від вчорашньої так званої сесії сільради ГНІТЮЧЕ!!! Від вчорашнього нашого походу можно зробити декілька суттєвих висновків :
- допоки сільрада не відчує щл ми, святопетроквартальці, є силою, тобто більшостю, з нами ніколи ніхто рахуватися не буде і творити всі свої чудеса вони і будуть продовжувати - просто так звикли. Тобто ми маємо і мусимо показати що нас дуже немало і з нами потрібно рахуватися!!!
- один Андрій в цій стаї " вовків з людськими обличчями " щось змінити і реально вплинути на приймаємі рішення вплинути не зможе і йому край необїідна наша допомога і частині нашої обов"язкової максимальної присутності практично на кожній сесії!
- фактично вчорашньоми криками на сесії з боку місцевих депутатів нас провокували на скандал і послідуюче звинувачення в зриві сесії - думаю на це звертати увагу треба, але і реагувати адекватно.
- і основне. Ми мусимо своїми діями РАХУВАТИСЯ з НАМИ , ПОНАЄХАВШИМИСЯ!!!!!!!
Модератор
Trinity-01
Сообщений: 4492
ТШ 8
339 дней назад
а меня вот очень заинтересовало заявление главбуха, которое она озвучила уже за пределами зала заседания - когда мы уже его покинули и в очередной раз пытались им (ей и юристке) донести нашу мысль относительно прозрачности тарифов, которые мы до сих пор не получили и несоответствия договора КС типовому.
прозвучала такая фраза: "Да вы знаете, какую сумму застройщик сейчас компенсирует за коммунальные? Думаете, это десятки или сотни тысяч?! Нет, это - миллионы, вам что - показать? У меня вот с собой!"
правда, она потом, видимо, сразу же передумала и ничего показывать не стала.
и в связи с этим у меня такие мысли вслух и предчувствие, что нынешними тарифами дело вскорости не ограничится... и клоны КС совсем не для этого делаются!(
дай Бог, чтобы я ошибалась...
я допомагаю нашій Армії! а ти?
старожил
Irisha
Сообщений: 4540
ТШ 4
1855 дней назад
Trinity-01:
Да вы знаете, какую сумму застройщик сейчас компенсирует за коммунальные? Думаете, это десятки или сотни тысяч?! Нет, это - миллионы, вам что - показать? У меня вот с собой!"
можно подумать... не такой застройщик альтруист, чтобы прямо разбрасываться даже десятками тысяч...
а учитывая его принадлежность к этому духовному центру Возрождение, точно не станет (я однажды нечаянно попала на их мероприятие, когда шла - не знала, куда, мне внятно не сказали, но когда попала, прозрела от происходящего)
да можно в ютубе найти кучу роликов и нашим господином застройщиком и послушать, что он там вещает, прикрываясь Богом при этом
Модератор
Trinity-01
Сообщений: 4492
ТШ 8
339 дней назад
6head:
Дружина стільки розповідала про сесію сільради, що мені вже стало цікаво розібратися - та чого ж таки хочуть мешканці ПК? І що для цього вони роблять? Бо поки крім піар-фонтану я тут нічогісінько не второпав...
дуже цікаво, що ж такого розповідала ваша дружина?! що ж такого незаконного вимагають від "бідненької сільради" мешканці заївшегося ПК?!
прозорості тарифів, які та затверджує?! чіткого визначення прибудинкової території, яку, мабуть, ще не визначив й сам КС, згідно з якою й будуються ті самі тарифи?!
чи ще щось, що так засмутило бідних депутатів, деякі з яких навіть лаялися, що ми прийшли віднимати їх час та знову пропонували виставити нам тарифи хоч 10 чи 20 гривень?? ага ж, "народні виборці - все для народу"!...
дуже цікаво! zlo
Редактировалось: 1 раз (Последний: 15 июня 2016 в 10:07)
я допомагаю нашій Армії! а ти?
Посетитель
martusy
Сообщений: 9
2577 дней назад
А чому компенсує... Можливо саме тому, що наші будинки де-факто введені в експлуатацію, а інженерні мережі залишаються недобудованими, згідно отриманих технічних умов, а відповідно і не прийняті експлуатуючими організаціями на баланс!!! Саме тому ми і платимо ГОТІВКОЮ в КС !!! До речі, хтось звертав увагу на печатку на квітанціях які ми отримуємо?
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
У вас нет прав, чтобы писать на форуме.
Найти на сайте: параметры поиска