В середу буде готове звернення до забудовника! Вирішили одразу писати з приводу садочка і школи! Юристу за послуги потрібно заплатити 700 грн (консультація і складання звернення)
План дій:
- зібрати 700 грн до ср
- тиждень на збір підписів (бажано підключити якомога більше людей, в тому числі по збору підписів, бажано 1 людина на будинок)
- відвозимо звернення і домовляємося про зустріч з забудовником, бажано на території ПК
Тому, пишіть кому не байдуже це питання і будемо боротися!
Відсутність державного садка в ПК
Новобудова не для молодих сімей з дітьми((((
#21 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
ЛУ 2А
2542 дня назад
|
+10
|
#22 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
БХ 5Б
3062 дня назад
|
+4
Olivka: а Вы бы кинули тут номер Приваткарты что ли, ну раз уж наша соседка то в Личку свои данные, я думаю 700 грн так собрать сможете быстрее, а еще написать админу что бы он вывесил это где то в видном месте на форуме, я готов поддержать деньгами если что через приват24.зібрати 700 грн до ср |
#23 - 12 марта 2016, суббота
|
|
бывалый
ЛУ 2А
3139 дней назад
|
0
Olivka, куди відраховувати , та куди відносити грошові ресурси ? Також , де будуть збиратися підписи,куди підходити?
|
#24 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
БХ 11
1804 дня назад
|
0
Присоединяемся!!! Давайте номер карты! Готовы подъехать на встречу с представителями, если что!!!
|
#25 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
ЛУ 2А
2542 дня назад
|
+1
Оскільки звернення буде готове в ср, пропоную зібратися в чт ввечері біля ЛУ2-а, можемо запросити і юриста, одразу підпишемо звернення і все обговоримо.
На рахунок грошей, можливо є пропозиції, як правльно зібрати потрібну суму, щоб не збирати лишні кошти? можливо, спочатку скласти список, хто готовий здати, а тоді розіб"єму суму на всіх? |
#26 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
Соборная 4
1053 дня назад
|
0
Olivka: Оскільки звернення буде готове в ср, пропоную зібратися в чт ввечері біля ЛУ2-а, можемо запросити і юриста, одразу підпишемо звернення і все обговоримо. На рахунок грошей, можливо є пропозиції, як правльно зібрати потрібну суму, щоб не збирати лишні кошти? можливо, спочатку скласти список, хто готовий здати, а тоді розіб"єму суму на всіх? як майбутній мешканець, надіюсь що добудують будинок))), теж підтримую ідею. В самого 6 міс. дитя... |
#27 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
БХ 5
2491 день назад
|
0
Підтримую!
|
#28 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
Тш 5
2284 дня назад
|
+3
До речі, трохи відходячи від теми. Я так розумію, жителі 10-і лініі можуть претендувати на державний садок в Софіівській Борщагівці, оскільки іх будинки відносяться до С.Борщагівки, а не с.Петрівське. З врахуванням кількості новобуд це не сильно полегшує життя, але тим не менш...
Цыплят по осени считают.
|
#29 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
БХ 5
2827 дней назад
|
+2
Поддерживаю )) может Вы просто номер карты напишите! Кто сколько считает нужным, сколько и сбросит...а Вы просто отписывайтесь сколько осталось ещё собрать )
|
#30 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
БХ 5Б
3062 дня назад
|
+5
Olivka: поверьте лишнего не будет.. это будет не последнее письмо застройщику, потом в прокуратуру, сельраду, и т.д. На рахунок грошей, можливо є пропозиції, як правльно зібрати потрібну суму, щоб не збирати лишні кошти? можливо, спочатку скласти список, хто готовий здати, а тоді розіб"єму суму на всіх? ну если вдруг пан Городилов в ответ на письмо возьмет и передаст садик в громаду да еще и школу воздвигнет...то лишние деньги просадим все вместе в кафе КУФЕР так что не стесняйтесь, готов перечислить.. Редактировалось: 1 раз (Последний: 12 марта 2016 в 17:45)
|
#31 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
ЛУ 2А
2542 дня назад
|
+2
домовились) тоді давайте хто має бажання на карточку
Скрытый текст виден только зарегистрированным пользователям а інші бажаючі можуть особисто при підписанні зверненння! Редактировалось: 2 раза (Последний: 12 марта 2016 в 18:57)
|
#32 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
БХ 5Б
3062 дня назад
|
+3
Olivka, Наташа, кинул Вам денежку.
|
#33 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
БХ 11
1804 дня назад
|
+6
Трошки ушло! Мы с Вами!!!
|
#34 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
Соборная 4
1053 дня назад
|
0
Reksana: До речі, трохи відходячи від теми. Я так розумію, жителі 10-і лініі можуть претендувати на державний садок в Софіівській Борщагівці, оскільки іх будинки відносяться до С.Борщагівки, а не с.Петрівське. З врахуванням кількості новобуд це не сильно полегшує життя, але тим не менш... Надії на дитячий садок С.Борщагівки мало, оскільки там вже зараз більше діточок чим потрібно, а поки наш виросте, боюсь і уявити, що там робитиметься і скільки коштуватиме, щоб попасти туди... |
#35 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
БХ 11
1804 дня назад
|
+1
Если можно - напишите в личку когда встреча. Не всегда есть время почитать форум, а личные сообщения сразу на почте и я их вижу моментально. Спасибо!!!
|
#36 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
ЛУ 2А
2542 дня назад
|
+2
Витал: Olivka, Наташа, кинул Вам денежку. початок є)Добавлено спустя 4 минуты Дима и Лариса: Если можно - напишите в личку когда встреча. Не всегда есть время почитать форум, а личные сообщения сразу на почте и я их вижу моментально. Спасибо!!! спробую всім написати бажаючим) в ср точно буду знати, якщо документи будуть на руках в чт ввечері можемо зібратися, але в кого не буде можливості зможемо зустрітися індивідуально) я кожен день з дитиную гуляю до обіду і ввечеріДобавлено спустя 7 минут Дима и Лариса: Трошки ушло! Мы с Вами!!! є) на консультацію вже назбирали) |
#37 - 12 марта 2016, суббота
|
|
старожил
БХ 11
1804 дня назад
|
+2
Olivka: це вже добре! Початок є!!!є) на консультацію вже назбирали) |
#38 - 13 марта 2016, воскресенье
|
|
старожил
БХ 5
2491 день назад
|
0
Кинула деньги. Чем больше нас, тем реальней результат
|
#39 - 13 марта 2016, воскресенье
|
|
старожил
ЛУ 2А
2542 дня назад
|
0
Nadiya: є, згодна з Вами)Добавлено спустя 8 минутАле давайте трошки активніше, підключайте людей, інформуйте про нашу добру справу, бо нажаль, 5-10 чоловік не зможе нічого зробити(Кинула деньги. Чем больше нас, тем реальней результат Потрібен план як проінформувати більшу частину наших мешканців, про збір підписів, можливо потрібні об"яви? Також потрібні люди які готові зібрати підписи, я одна це зробити не зможу( (якщо по кожному будинку вибрати одну людину яка зможе пройти, підписати у своїх сусідів, буде гарний результат) |
#40 - 13 марта 2016, воскресенье
|
|
старожил
БХ 7
3083 дня назад
|
-2
Интересно, что там такое в обращении за 700 грн, которое составил юрист, что заставит прийти на встречу застройщика? кстати, кого в лице застройщика юрист приглашает? или как обычно Смирнова? Так его и бесплатно можно пригласить, все равно слушать там нечего
|
Быстрый ответ
У вас нет прав, чтобы писать на форуме.