+108 RSS-лента RSS-лента

Магистр Йода

Администратор блога: Shaolin1985 (блог открыт для всех)
Разработка ливневой канализации
Shaolin1985 +1 1054 Нет комментариев
Музыка для души....
Shaolin1985 +1 1119 Нет комментариев
Этапы рисования


Shaolin1985 +1 820 Нет комментариев
Нарисовал....
Shaolin1985 +4 1389 6 комментариев
Тебе позитива..! и тебе..! всем позитива!
Shaolin1985 +1 1070 Нет комментариев
Пример проекта ремонта квартиры СОВЕТУЮ ВСЕМ
Shaolin1985 +2 1206 Нет комментариев
Энрико Карузо

ЧИТАТЬ ПРО КАРУЗО

ЕФЕКТ МОЦАРТА
ЕФЕКТ МОЦАРТА


Один мудрий чоловік сказав: «Чим більше дивишся на цей світ, тим більше переконуєшся в тому, що колір був створений для краси. І краса ця - не задоволення примхи людини, а необхідність для нього».У давнину, не маючи синтетичних медикаментів, лікарі зцілювали хворого ароматами пахощів, прекрасною музикою і чудовими колірними феєріями в храмах. Красою лікували ... «...Музика посилає нам здоров'я і колір залікує рани - щасливі ті, хто зрозуміли звук і колір».
У фільмі задіяні колірні потоки зорових каналів. Поєднуються гами живої природи, які становлять гармонійну єдину «кристалічну» решітку кольору і музики, сила яких створює імпульси життєвої енергії творіння. Будучи при цьому ланкою в системі відтворення життя, кристал фільму через канали органів почуття «надихає» емоційну сферу людини, відкриваючи для клітин хвильові потоки життєвої енергії. Ми відчуваємо тонізуючий ефект, природну легкість, ясність розуму. Все це відноситься, як ви розумієте, до аудиторії (на радість - більшої), яка не позбавлена почуттів любові до природи, музикі і духовного сприйняття. Твориться гармонія... Це особливо важливо для молодих мам, які ретельно і відповідально проявляють турботу про дітей, і вона починається до народження, а краще - до зачаття. Якщо ви не в настільки юному віці, то ви можете скоро його знову випробувати, приділивши своїм внутрішнім живим світам гідну увагу.
Особливі властивості музики Моцарта вперше притягнули громадську увагу завдяки новаторським дослідженням в Каліфорнійському університеті на початку 1990-х років минулого століття. У центрі нейробіології міста Ірвін, який займається вивченням процесів педагогіки і пам'яті, група дослідників почала вивчати вплив музики Моцарта на студентів і підлітків. Френсіс Х. Раушер, доктор філософії, і її колеги провели дослідження, в якому випускники університету з факультету психології тестувалися на індекс просторового інтелекту (за стандартною інтелектуальною шкалою Стенфор-да-Біне). Результат виявився на 8-9 пунктів вище у випробовуваних, які прослуховували протягом десяти хвилин "Сонату для двох фортепіано ре-мажор" Моцарта. Незважаючи на те, що ефект від прослуховування музики тривав всього десять - п'ятнадцять хвилин, група доктора Раушер зробила висновок про те, що взаємозв'язок між музикою і просторовим мисленням настільки сильний, що навіть просте прослуховування музики може дати значний ефект.
Музыка -настроение...

Издревле люди пытались воздействовать на состояние человека с помощью музыки.
Очень многие Великие Люди использовали музыку в целях музыкотерапии.
Было в Древней Греции такая школа: Пифагорейская Академия
Она внушали ученикам что космос как музыкальная гармония.
Приписывали каждой ноте свой цвет и своё настроение психики.
Музыка соединяя человека с космосом приносила ему радость или печаль...
В основе всех современных методов музыкотерапии лежат методы аудио воздействия
с варьированием музыкальных произведений.
Это воздействие имеет в большей степени психофизический характер
Вот какие эксперименты провели в Америке:
белок яйца, который подвергался воздействию громкой музыки, частично свернулся (помутнел), а белки яиц, находящихся в тишине или в помещении, где играла тихая музыка, были прозрачными. Потом подвергли воздействию музыки комнатные растения. При воздействии классической музыки растения расцвели и выглядели здоровыми, а при влиянии рок-музыки листья у растений изменили цвет и утратили упругость. Тем самым мы убедились в том, что музыка воздействует на живые организмы.
Shaolin1985 +2 1186 1 комментарий
Мысли мои...
Вдохновение на жизнь, Великая музыка всех времен и народов!


"Бетховен" Холст, Масло, автор Shaolin1985

Найти на сайте: параметры поиска